Vad, var, vem, varför...

Ett slott, på en ö, mitt ute i skogen

Vad är det jag bokar?

Vi erbjuder övernattning och middag i paket på ett slott som vi inrett på vårt sätt. Vi har lagt fokus på just inredningen och upplevelsen. Vi har tagit med oss upplevelser för alla sinnen när vi skapat detta stället. Naturens ljud hörs på insidan, dofterna förflyttar dig och den tredimensionella inredningen är uppbyggd för att du ska få en upplevelse som är svår att fånga på bild.

Maten är också viktig, därför har vi anställt Daniel Lindgren som Kulinarisk Direktör. Han ska ta oss med på en matresa. Det betyder att vi inte har en traditionell á la carte utan man serveras det kocken satt ihop för just den kvällen du är där.

Vi vill att du ska njuta, slappna av, blir uppassad av en närvarande personal och gärna lägga bort alla medier för ett dygn eller två.

Vi satsar på privatpersoner på helgerna och i veckorna har vi konferenser för dig som önskar att konferera i en annorlunda miljö med stort fokus på mat och dryck. Givetvis finns allt det ni behöver av utrustning men det blandas med både kakelugnar och stuckaturer och massvis av historia.

Är du fortfarande osäker på om du vill boka? Skriv gärna till oss om du har frågor.


Varmt välkomna till oss, vi lovar att ta väl hand om er!