den superviktiga 

maten

För oss är det helt avgörande att ha någon i köket som utöver det vanliga vet hur man lagar mat och skapar smakupplevelser men också hur man tar hänsyn till den jord vi bor på. Vi skapar platser där man njuter och i vår värld kan man inte njuta utan mat. 

"Köket är starkt säsongsbetonat med fokus på lokala råvaror, innovativa tekniker och höga smaker.

Där vegetabilierna får glänsa och animalierna får agera komplement

Vi lagar mat ifrån hjärtat och med tanke på vad vi nu vet om vår planet och framtiden så har vi valt att undvika farmat kött till förmån för det vilda köttet samt förbisedda styckningsdetaljer.

Våra förfäder hade för vana att ta vara på allt och vi har tagit oss an utmaningen att återupptäcka hela djuret.

I denna resa har vi väckt en fascination för och hittat bortglömda favoriter.

Detta är vår glädje och vi känner att det är en ynnest att få dela med oss till er.

Kom och njut av vår vision."

”Det är med glädje vi förvaltar förtroendet att få lov att laga mat till er under det dygn ni spenderar på slottet med oss”

 Tanken är att du ska få mat du inte vanligtvis äter. Vi vill att du ska testa något nytt och förflyttas smakmässigt. Middagen är uppbyggd i olika akter med smårätter i varje akt där du ska få flera olika smakupplevelser. Vissa kanske faller mer i smak än andra och vissa kanske är helt nya för dig. Vi lagar mat som framtida kan bära och vi hoppas att du fått en ny upplevelse smakmässigt när du går ut genom vår dörr.