Vår syn på

Konferens i slottsmiljö

Är maten viktig när du reser på konferens? Tycker du om att uppleva något utöver det vanliga? Vill du ha massvis av plats och möjlighet att samla ditt företag på en ö i en sjö på ett slott? Då har du kommit rätt! Välkommen till The Norrmans på Häckeberga slott

Vad önskar ni?

Vi är här för dig

På The Norrmans Castle får ni möjlighet att konferera i en inspirerande miljö, nära naturen och där maten står i fokus. Med närhet till Malmö, Lund och Köpenhamn välkomnas du på slottet till en annan värld. Konferensrummen är lugna men skapar spännande känslor och fyllda med den senaste tekniken. Naturen utanför erbjuder en blandning av återhämtning och skönhet.

Rent praktiskt så finns det 27 dubbelrum och fyra konferenssalar i olika storlekar med plats upp till 60 personer. Alla utrustade med modern teknik som samsas med kakelugnar och stora mäktiga ekdörrar.

Köket är starkt säsongsbetonat med fokus på lokala råvaror, innovativa tekniker och höga smaker. Där vegetabilierna får glänsa och animalierna får agera komplement. Vi lagar mat från hjärtat och med tanke på vad vi nu vet om vår planet och framtiden så tar vi vara på allt av våra råvaror och undviker matsvinn. Läs mer om vår matfilosofi här.

Önskar ni göra er vistelse ännu mer extra kan vi erbjuda olika aktiviteter. På slottet ordnar vi vinprovningar. Vår samarbetspartner RA Äventyr arrangerar naturnära upplevelser, grupputveckling, äventyrliga utmaningar och kreativ avkoppling i naturen runtomkring slottet. Lockas ni av något lite extra för er teambuilding så är Time2learn de ni ska kontakta.

Vill ni ha hela slottet för er själva? Inga problem – skriv till oss så skickar vi en offert.

Vi satsar på människor som kan ge er den upplevelsen ni behöver. För vi tror att människorna man möter är lika viktiga som maten och inredningen. Vi skräddarsyr konferenspaket efter era behov, allt från dagskonferens till helpensionspaket i flera dagar. Skriv gärna till oss och berätta vilken upplevelse ni vill ha.


Varmt välkomna till konferens hos oss på The Norrmans Castle!

Nyfiken på The Norrmans konferens i Danmark?

”Vi är medlemmar i Skånska Möten som representerar handplockade mötesplatser och konferensanläggningar i Skåne. Skånska Möten bokar och marknadsför allt från det lilla personliga hotellet till hållbara anläggningar och unika gårdar som bara tar emot en grupp åt gången. Läs mer på www.skanskamoten.seVill du ha hjälp?

Kontakta oss gärna

Skriv gärna nedan eller på slottet@thenorrmans.se så hjälper vi dig!
Namn E-post Meddelande Jag accepterar reglerna och villkoren och integritetspolicyn Skicka in